Html در طراحی وب

همه چیز درباره html
با توجه به روند چشمگیر پیشرفت طراحی سایت وکسب و کارهای های اینترنتی وجود یک وب سایت شخصی هر روزه بیش از پیش به چشم می خورد. پس برای همین سایت وبیها درنظر دارد که هر روزه اطلاعات بیشتری در اختیار عموم مردم قرار دهد،
هدف از این دوره این است که دوستان با تمام آموزش ها بتوانند صفحات وب سایت را به صورت اصولی و مبتنی بر تکنیک های روز طراحی دنیا انجام دهند. پس در طول این دوره با من همراه باشید.
طراحی سایت با استفاده از Html یکی از زبان های طراحی سایت است که نیازی به نرم افزار یا محیط های برنامه نویسی خاصی ندارد. هرچند در دوره های پیشرفته تر برای حجم کاری بیشتر طراحان سایت می توانند از نرم افزارهای پیشرفته تری استفاده نمایند.
زبان نشانهگذاری و زبان برنامه نویسی
زبان برنامه نویسی ابزاری قدرتمند است که به وسیله آن می توانیم با کامپیوترها حرف بزنیم. زبانهای برنامه نویسی به کمک دستورالعملهایی که برای کامپیوتر قابل فهم هستند با آنها ارتباط برقرار کرده و به طور عمده از ساختارهای کنترلی و شرطی استفاده میکنند.
انواع مختلفی از زبان نشانه گذاری وجود دارد که معروفترین آن HTML است. اگر به اسم زبان نشانه گذاری دقت کنید، متوجه مفهوم آن خواهید شد.
در زبان های نشانه گذاری خبری از ساختارهای رایج برنامهنویسی مثل شرط، حلقه، تکرار و غیره وجود ندارد و شما داخل متن خود از یک سری نشانه استفاده میکنید.
در حقیقت در این زبان ها شما به کمک این نشانهها متن را از سایر عناصر صفحه جدا می کنید تا به کمک آن ها المانهای مختلف را داخل یک صفحه وب قرار داده و ساختار صفحه را مشخص کنید.
HTML چیست ؟
HTML مخفف Hyper Text Markup Language که زبان پایه ی طراحی صفحات وب است می باشد. و زبان توصیف ساختار صفحههای وب است.
در واقع HTML را عنصر کلیدی صفحات وب میدانند و تمامی زبانهای برنامهنویسی برای طراحی سایت، به شکلی به HTML وابسته هستند. با استفاده از این زبان و CSS و جاوا اسکریپت، تکنولوژیهای بنیادین برای شبکه جهانی وب تشکیل میشود.
HTML 5
سال ۲۰۱۴ یک آپدیت مهم و اساسی برای اچ تی ام ال منتشر شد. در این آپدیت تگ های HTML جدیدی اضافه شدند که تاثیر بسیار مثبتی در بالا بردن کیفیت و بهبود تجربه کاربران داشتند.
پس از این آپدیت طراحی سایت ها ساختار منظمی پیدا کرد و مفاهیم قدیمی (مانند استفاده از table در بدنه اصلی صفحات) کنار گذاشته شدند.
تگ های HTML
تگ های HTML برای نشانه گذاری محتويات صفحات به کار می روند و باعث می شوند که مرورگر بتواند تشخيص دهد هر بخش چه نوع عنصری است. هر تگ HTML ، يک بخش ابتدايی و يک بخش انتهايی دارد که هم نام بوده و به صورت استاندارد طبق شکل کلی زير به کار می روند :
تگ h1 تا h6 سرتیترها
تگ های فوق جهت معرفی سرتیترها (header) به کار می روند و نشان دهنده میزان اهمیت محتوای درون خود هستند، تگ h1 بیشترین اهمیت و به ترتیب تا h6 کم ترین اهمیت را دارند
امروزه به دلیل اینکه موفقیت در وب تا حدود زیادی به سازگاری یک سایت با موتورهای جستجو بستگی دارد، در استفاده از تگ های h1 تا h6، ترتیب آنها باید از با اهمیت ترین (h1) به کم اهمیت ترین (h6) از بالای صفحه به پائین آن باشد .
تگ های ایجاد کننده خط و فاصله
br و hr دو تگی هستند که از آنها برای ایجاد فاصله و خط استفاده می شود، استفاده از این دو تگ به جهت موارد کاربرد زیاد، در صفحات html به تعداد بسیار زیاد تکرار می شود، از طرفی همانطور که پیش تر گفتیم، این تگ ها یکتا هستند و قسمت دوم ندارند.
نحوه کار HTML

HTML عناصر مختلفی را از جمله پاراگراف، لیست، عکس، صوت و غیره کنار هم قرار میدهد تا چهارچوب اصلی صفحه وب را ایجاد کند. به زبان سادهتر ما با HTML بدنه اصلی صفحه وب را میسازیم.
مزایا و معایب زبان HTML
HTML در کنار css و js هسته اصلی وب را تشکیل میدهد و یک زبان بسیار مهم در دنیای وب حساب میشود. این زبان مزیتها و محدودیتهایی هم دارد :
مزایای HTML :
- یادگیری آسان و لذتبخش
- قابلیت اجرا در تمام مرورگرها
- متن باز و رایگان بودن
- ادغام آسان با زبانهای سمت سرور مثل php
معایب HTML:
- استاتیک بودن و وابستگی به زبانهای سمت سرور برای تعامل با کاربر
- ضعف در پشتیبانی از مرورگرهای قدیمی
- نیاز به طراحی جداگانه هر صفحه به دلیل نبود قواعد منطقی برنامه نویسی
تفاوت Html و css
زبان HTML در واقع برای نمایش متن و عناصر یک صفحه در مرورگر است ولي قابلیت مشخص کردن رنگ و سایز و حتی قابلیت چیدن عناصر در جای مناسب و کنار هم را ندارد .
اما css نحوه ی نمایش عناصر را در صفحه مشخص می کند و به طراح سایت این امکان را می دهد که تمام قسمت ها و عناصر موجود در یک صفحه را کنترل کنید.
در طراحی وب سایت از HTML برای ایجاد اجزای تشکیل دهنده سایت استفاده میشود پس از ایجاد اجزا تشکیل دهنده صفحه سایت را با استفاده از CSS به آن ها شکل میدهند زیرا اجزای صفحه به صورت نا مرتب و نا منظم بوده و فرم خاصی ندارند.
اگر طراحی وب شما را به وجد میآورد و دوست دارید برای این کار وقت و انرژی بگذارید، اولین قدم یادگیری HTML است .
دیدگاه
0 دیدگاه برای این مطلب ثبت شده است